تغذیه مخصوص آزمون دستیاری
زمان تقریبی مطالعه 45ثانیه)
🎯تاثیر تغذیه بر حافظه و تمرکز
پرسش متداولی كه داوطلبان می پرسند این است كه چه غذاهایی در قدرت حافظه و یادگیری و همچنین در تقویت تمرکز و تسریع در پاسخگویی تاثیر به سزایی دارند؟
ماهی ها بخصوص انواع پرچرب آن مثل انواع ماهی های آزاد، سالمون، ساردین، میگو، قزل آلا، كیلكا، خال مخالی و روغن های زیتون، كانولا و كتان به دلیل داشتن چربی امگا 3، از سوی متخصصان توصیه می شود.
میوه ها و سبزیهایی همچون مركبات به ویژه گریپ فروت، سیب، آلو، انگور، انجیر، خرما، توت فرنگی، انار، گوجه فرنگی، كلم بروكلی، هویج، سویا و انواع مغزها بویژه بادام، گردو و كنجد به دلیل بهبود بخشیدن به عملكرد سلول های عصبی مغز، جوانه گندم، برنج قهوه ای، جوی دوسر، عدس، تخمه آفتابگردان و لبنیات پروبیوتیك چون سرشار از ویتامین های گروه B هستند و همچنین استشمام رایحه دل انگیز لیموترش نیز با افزایش سطح هوشیاری، موجب تسریع در تصمیم گیری و تقویت تمركز می شود.
دیدگاهتان را بنویسید